Skip to main content

01.09.12. Säde karikas I

Tarkuse päeval käisime Tartu kesklinnas agilityt tegemas. Seal oli toimumas "Säde" karikasarja I etapp. Kohtunikuks meie oma treener Inge Ringmets. Kogu võistluse aja sadas vihma, millest oli muidugi väga kahju. Osa võtsime seekord vaid Orriga. Oma esimest võistlust oli tegemas ka väike bostoniplika Grace, kellega oli au minul joosta.
Kõik tulemused SIIT.
Grace on 10 kuune aktiivne kuts, kes on vaid kevadel kutsikate agility trennides käinud ja nüüd siis enne "päris" agility treeninguid üks võistlus. See võislus oli esimene kord, kus ta nii palju takistusi järjest läbima pidi. See, mis seal platsil toimus oli muidugi täiesti hämmastav - vaadata seda videot ja mõelda, et see koer pole õieti agilityga tegelemagi hakanud ja minuga jooksmisest ei teadnud ta ka midagi, siis see on ikka päris hämmastav!!!
Ta oli gigamega tubli! Kuna ta on selline kiire tips siis mina teisel rajal muidugi üritasin teha tagantlõiget - mis tuli täiesti planeerimata, unustades et mul ju kaaslaseks koer, kes ei tea veel mite midagi tagantlõigetest :) Ei väsi teda kiitmast. Tema isiklik blogi asub siin: http://bostonterrier-grace.blogspot.com/
Kokkuvõttes kahe raja peale saime kutsikaklassis auväärse 3. koha! Esimeselt rajalt 3. koht (-10) ja teiselt rajalt 1. koht (puhas rada).
ORR
1. rada. Rajad olid mõnusad. Orr saab hoo sisse alles pärast pikka sirget tunnelit (poole raja peal). Poomi otsast tuli -5, mis videolt küll välja ei paista ja seega ma on videomontaaziz ka valetan, et puhas rada...uups. Kiiruseks 3,99 m/sek (selle raja arvestuses 3. tulemus).
2. rada. Hoog oli täitsa nauditav. Ja rada sujus hästi - kuni lõpuosani, kus ma valssisin nagu tuuleveski ja jäin kutusmisega hiljaks ja nii Orr rõngasse sattuski. Esimene instinkt rada õppides oli tegelikult mitte seal kätt vahetada ja otse joosta, nüüd mõeldes oleks see arvatavasti õige ka olnud. Igatahes tulemuseks DSQ. Ja kokku kahe raja peale 5. koht.

Comments