Skip to main content

18.03.12. Agility võistlused

Vahelduseks ka mõni ametlik võistlus. Kohtunik Peteris Akimovs Lätist. Võistlesin ainult Glenniga, küll oli tore alles A3 ajaks kohale minna. Niisis kavas 2 agilityrada. Kohal oli eriti rahvysvahelise seltkodn. A3 maksi klassis oli esindatud peale kahe eestalse ka 2 soomlast ja 1 lätlane. Kõik tulemused SIIT.
1. rada. Täitsa okei rada. Muret tegi vaid maksimumkõrgusel hüpped ja ideaalkiiruseks ette antud 4,0. Glennu oli tubli ja üllatavalt eri rabistanudki kõiki pulki maha. Vaid üks pulk lendas, seda ka nö pööramise pealt. Minul läks vahepeal rada meelest, st tahtsin lõpetada varem kui pidi aga õnneks tuli viimasel hetkel ikka meelde, et mõned takistused on enne lõppu veel. Pikkushüppesse lendas Glennuke täiega sisse. Peale seda oli muidugi natuke õnnetu ja seega viimased tõkked võeti erilise ettevaatusega. Tulemuseks saime rajalt siis -10 ja kuna kiiruseks tuli 3,08 m/sek siis ajaviga tuli kopsakas 11,9. Sellest hoolimata platseerusime 2. kohale!
2. rada. Oli sujuvam ja kergem ja kiirem. Meie tempo Glenniga jäi aga samaks. Täitsa sujus meil see jooks. Kahjuks jällegi pikkushüppest tuli viga. Ja ajaviga saime ka 11 (kiiruseks 3,13 m/sek), mis on Glenni kohta selline täitsa korralik tulemus. Seekord saime 3. koha!
Ikka videod ka:
Pärast võistlust proovisin ainult pikkushüpet ja Glennu tõukas täitsa mõislikust kaugusest ära ja hüppas ilusti üle. Eks raja sees ei saa ju eesolevale takistusele nii korralikult keskenduda.

Comments