Skip to main content

Agility võistlus, 15.05.10

Jälle võistlemas agility radadel.
Kohtunikuks soomlane Johanna Nyberg. Kavas oli 3 rada, 2 neist agilityrajad.
Konkurente seekord hüpperajal 9, agiliti radadel 7 ja 5.
Kõik tulemused leiab SIIT.

1.rada. Nagu öeldud hüpperada. Rada oli suhteliselt lihtne, mõned nurgad olid sellised "vastikud". Saime ühe tõrke sellest "vastikust" nurgast. Glenn jooksis mulle otsa -või siis tegelikult ma panin Glennile jala ette, et ta ei saaks tõkkest mööda joosta. Siis seal kohmitsesime natuke. Kokku tuli seknundeid üle ideaalaja 6,65. Sellegipoolest saime selle tulemusega 2. koha! (5 koera said disklaffi).
Video:

Autasustamine:
2.rada. Agilityrada. Oli ka suhteliselt lihtne, noh tegelikult oli ikka täitsa lihtne :). Aga seevastu kõik kontaktpinnad olid sees. Kiik tegi hirmsat kolinat, millest Glenn päris ära ehmatas. Pärast slaalomit unustasin korraks raja ära. Imede-ime A-tõke tuli meil ilusti välja!!! Kuni A-ni oli puhas rada - aeglane ainult. Aga kui A-välja tuli siis hakkasin ise nats kihutama. Ja viga tuligi hoopis poomilt, mille ta üle hüppas (mulle tundus, et ma jälle "lükkasin" ta ise maha). Ja viimase tõkke pealt saime tõrke, sest ma ilmselgelt lõpetasin raja enne viimast tõket ära ja Glenn tuli minu juurde. Ja pidime siis seal kohmerdama. Kokku siis 2 viga + 7,63 sekundit ajaviga. Aga sellega teenisime ikkagi auhinnalise 2. koha!
Video:

Autasustamine:
3.rada. Sama tasemega rada kui eelminegi. Rõngas ja poom ilusti. Tahtsin A-ga sama trikki teha, mida eelmisel rajalgi, et allatulekul vahetan käe ära aga võta näpust :), tema ennetas mind ja hüppas alla. Ja noo minu arust ta hüppas küll kontakti üle aga kohtunik ei näinud päris täpselt ja sellset viga ei saanud ka. Kartsin natuke kiike, sest eelmisel rajal ehmatas ta pärsi korralikult selle kolaka üpeale aga polnud tal häda midagi ja jooksime ilusti lõpuni. Kuigi ilma rajavigadeta aga kahjuks ajaveaga - 1,55 sekundit :( see tähendab, et meil jäi alla sekundi A2-st puudu. Aga parem vist ongi. Selle tulemusega olime parimad - 1.koht! :D Ilus lõpp meie selle hooaja agilityradadele (hüpperadu tuleb aga küll ja veel).
Video:

Autasustamine:Pärast võistlusi jätsin koertega pooleteiseks nädalaks hüvasti ja senikaua seilan Rootsi vetes.

Comments

Kevin said…
Glenni hüppetehnika on küll muljetavaldav! Tõukab nii varakult ära, a latid jäävad püsti!
Mari said…
Tegelikult ei ole Glennil hea hüppetehnika, sest ta raiskab meeletult energiat oma ülimegasuurte hüpetega. Lattide püstijäämine ei ole alati see põhiline asi. :)
Kadri said…
Palju õnne heade tulemuste puhul! Olete mõlemad tublid sportlased!