Skip to main content

Agility võistlus, 01.08.09

Käisime võistlemas, mis toimusid üle pika aja nö kodus, Tartu külje alla Ülenurmes. Ilm oli hetlik - kord päike paistis ja oli kuum siis tuli paduvihma.
A1 maksi klassis oli startijaid 11 ja teises jooksus 10. kohtunikuks oli Alar Meomuttel.
Kõiki tulemusi vaata SIIT
Rohkem pilte SIIT ja SIIT (Dagris Punderi pildid)

1. rada. Oli piisavalt keeruline. Aga meie raja "lõksudesse" ei sattunud.
Pildi autor Dagris Punder
Meie komistuskiviks sai slaalom - Glenn läks slaalomi keskosas valesti (1. viga) ja kui läksin uuesti slaalomit algusest võtma hüppas Glenn mulle püksisääre külge (tal oli nii tore olla) ja selle eest tuli teine viga. Ülejäänud rada läks ilusti - vaid eelviimase tõkke ajas maha (3. viga), kuna ta tõukas liiga kaugelt ära. Ajaviga tuli ka 3.29 sekundit (see tuli sellest slaalomi kordamisest). Kokku punkte 18.29, selle tulemusega jäime 4.daks - kusjuures aja said kirja vaid 5 koera. A1 maksi 1.raja tulemused SIIN.
VIDEO:


2. rada. See rada oli üsna lihtne - polnud hulle nurkasid ega midagi, et rada oli osalejatele jõukohane, näitas ka see, et aja said kirja 9 koera. Meil Glenniga läks kõik ideaalselt
Pildi autor Dagris Punder
Glenn oli mõnusalt kiire (nagu ka eelmisel rajal) ja kardetud slaalom läks küll aeglasemalt kui muidu aga vigadeta. Tulemuseks saimegi 0 viga!!! See andis meile 3. koha. Teisest ja esimesest kohast jäi puudu vastavalt 6 ja 7 sekundit. A1 maksi 2.raja tulemused SIIN.
VIDEO:

Comments