Skip to main content

Kuulekusvõistlus, 31.05.09

Käisime kuulekusvõistlusel. Oli kohutavalt palav. Kohtunikuks täie rangusega hindav Esta Ratnik. Kuumus mõjus kõigile koertele - kuigi oli palju osavõtjaid (KK-1 10 koera) siis KK-1 võitis koer 88 punktiga. Õnneks Glenn sai olla koguaeg jahedamas varjus.

Juba platsile võistlema minnes oli aru saada, et ega Glennil mingit tuju küll pole ja ma aimasin halba. Aga mitte nii halba kui tegelikkus näitas.
Esimene harjutus kõrvalkõnd oli ikka alla igasugust arvestust. Nüüd tagantjärgi mõtlen, et oleksin teda ikka pidanud korrigeerima. Aga noh, põhimõtteliselt lonkis ta minust enamuse ajast pool meetrit kaugemal ja tagapool. Järgmisi harjutusi põhimõtteliselt tegi - istus ja lamas ilusti aga noh, jällegi see kõrvalkõnd enne harjutuste sooritamist, mis läks ainult hullemaks. Ainus asi, mida ta normaalselt tegi oli apordi toomine, seal näitas korra ka kiirust. Kohale ei länud, kuigi eelmine päev tegime kohale minekut ja see oli super, seega oli minumeelest koht ka ainuke harjutus mille eest saime nulli. Tõkke ületas ootuspärastelt hästi ja püsilamamisel ka vigu polnud. Igatahes saime igati väärilised 73 punkti, mis on vastab hindele rahuldav ja see andis meile eelviimase koha.

Kokkuvõtteks võib öelda, et tuleb harjutada, harjutada, harjutada. Eriti kõrvalkõndi ja nö algasendit.

Comments